ΓΝΩΜΗ

ΓΝΩΜΗ


¨΄Αγει δε προς το Φως την Αλήθειαν χρόνος" Μένανδρος

Μεταφέρει προς το φως την αλήθεια ο χρόνος
(Απόδοση Νότα Κυμοθόη)

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ "Σύμπαντος δωρεά" ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ

ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ 

"Σύμπαντος δωρεά" 

ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ

Με ευγνωμοσύνη στον αρχαίο Έλληνα Θεό Απόλλωνα Εκατομβαιώνα σύμφωνα με το Αττικό Ημερολόγιο!


Κυκλοφορεί Αύγουστο 2023 το νέο βιβλίο 

Νέα Ελληνική Ποίηση

 Νότα Κυμοθόη 

"Σύμπαντος δωρεά"

από τις Εκδόσεις Όστρια σε ελληνική κι αγγλική γλώσσα NOTA KYMOTHOH " "Universe's bequest" σε μετάφραση Aristaios Lykeiarxe's (D.M.P.)!

Ένα θαυμάσιο βιβλίο πραγματικό έργο τέχνης περιλαμβάνει σπουδαία ποιητική γραφή της διεθνώς γνωστής και παγκοσμίως βραβευμένης με Α΄ Βραβεία Ποιήτριας και Εικαστικού Νότα Κυμοθόη/ Nota Kymothoe!

NEOHELLENIC POETRY

NOTA KYMOTHOE

Universe's bequest

Translator:

 Aristaios Lykeiarxe's (D.M.P.)

Ο μεταφραστής έχει κάνει πάρα πολύ καλή εργασία στην ποιητική έκφραση κι απόδοση των νοημάτων της ποιητικής γραφής της Νότας Κυμοθόη, καθώς είναι Καθηγητής ελληνικής κι αγγλικής γλώσσης και ο αγγλόφωνος αναγνώστης θα απολαύσει πραγματικά το όλο νόημα γραφής επακριβώς της Ποιήτριας! 

JUST RELEASED

AUGUST 2023

OSTRIA EDITIONS 

211 213 6882: www. ostriaeditions.com

Η ελληνική κι αγγλική έκδοση των βιβλίων κοσμείται στο εξώφυλλο με ένα μοναδικό και συλλεκτικό έργο ζωγραφικής, ελαιογραφία σε καμβά της Νότας Κυμοθόη κι έγινε με τέλεια επιμέλεια από τον κύριο Βλαδίμηρο Κουτσαφτόπουλο των Εκδόσεων Όστρια, τον οποίον ευγνωμονεί ιδιαίτερα η Νότα Κυμοθόη! 

Ευχαριστεί επίσης όλους τους αναγνώστες της που την τιμούν και διαβάζουν όλα τα βιβλία της από το 1990 και όλους τους φιλότεχνους που εκτιμούν και τιμούν τα έργα ζωγραφικής της.

Η Νότα Κυμοθόη ευχαριστεί το Θεό του Παντός των Όλων Δυνάμεων για όλα! Ευχαριστεί κι όλους τους ανθρώπους που τη βοήθησαν με τις διδασκαλίες τους να γνωρίσει καλά τα νοήματα των λέξεων! Τους επίλεκτους ιερούς Δασκάλους της κι όλους όσους συνετέλεσαν να ταξιδέψει, να εργαστεί, να κατοικήσει σε χώρες και τόπους που εμπνεύστηκε για να γράψει τα λογοτεχνικά της έργα. 
Εύχεται σε όλους που διαβάζετε τα βιβλία της να είστε καλά όπου κι αν είστε με όσους αγαπάτε και όσους σας αγαπούν και να περνάτε καλά με αγάπη προσφέροντας αγάπη και  καλοσύνη για το δικό σας καλό και το καλό όλων των γύρω σας σε αυτόν τον Πλανήτη!

Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνης και Εικαστικός, Ποιήτρια

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου