ΓΝΩΜΗ

ΓΝΩΜΗ


¨΄Αγει δε προς το Φως την Αλήθειαν χρόνος" Μένανδρος

Μεταφέρει προς το φως την αλήθεια ο χρόνος
(Απόδοση Νότα Κυμοθόη)

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Νότα Κυμοθόη"Το Λ των λέξεων και του Λόγου"ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ


            Νότα Κυμοθόη "Το Λ των λέξεων και του Λόγου"
                                ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
   Η λογοτέχνης Νότα Κυμοθόη παρουσιάζει στο χώρο εκδηλώσεων της GOVEDAROU ART GALLERY στη Θεσσαλονίκη, Γ. Παπανδρέου 5 ( πρώην Ανθέων, στάση Γεωργίου) το βιβλίο της με τίτλο «Το Λ των λέξεων και του Λόγου» Δοκίμια. Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις επτά (7 μ.μ.) το Προλογίζει ο Αλέκος Δαφνομήλης (Πρόεδρος της Εταιρείας Συγγραφέων Β. Ελλάδας και Αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης) και θα παρουσιάσει η Κατερίνα Γιαννακοπούλου (δημοσιογράφος, συγγραφέας και ερευνήτρια). Θα ακολουθήσει συζήτηση με τη συγγραφέα του βιβλίου. Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

 Πληροφορίες www.govedaroufineartgallery.com τηλ.2314015613


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η λογοτέχνης Νότα Κυμοθόη στο βιβλίο της "Το Λ των λέξεων και του Λόγου" Δοκίμια, δίνει στον κάθε αναγνώστη το κλειδί στο χέρι για να ξεκλειδώσει όλη εκείνη την αλήθεια οπού του έχουν κρύψει. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, το οποίο διαβάζεται εύκολα από τους όσους αναζητούν αλήθειες κι ερευνούν τη γνώση, η συγγραφέας εκθέτει γεγονότα και αναλύει όλα εκείνα τα οποία μυστικιστικά έχουν αποκρύψει θρησκευτικές ομάδες για να εξουσιάζουν τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν άγνοια. Αλλά η άγνοια δεν οδηγεί στη γνώση και η λογοτέχνης δίνει απλόχερα με απλό λόγο, τη γνώση όπου αφυπνίζει και την έχουν κωδικοποιημένη σε σύμβολα αλλά και λέξεις, τις οποίες αναλύει. Ο αναγνώστης μέσα από το βιβλίο "Το Λ των λέξεων και του Λόγου" κι από όλα όσα στην παρουσίασή του στη Θεσσαλονίκη, θα προσφέρει σε όλους η Νότα Κυμοθόη, ένα είναι βέβαιο:"η ωφέλειά του"!!!
Ίσως γιατί "Το Λ των λέξεων και του Λόγου" δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο. Είναι ένα βιβλίο γνώσης κι αποκαλύψεων, από έρευνες και γνώση που συνέλεξε η Νότα Κυμοθόη από τα μακρινά ταξίδια της κι από όλες τις έρευνές της σχετικά με τον Ελληνικό Πολιτισμό και τα ιερά του 16άκτινου Ήλιου της Βεργίνας!..
Μέσα σε μια αίθουσα Τέχνης θα παρουσιάσει Τέχνη και Λόγο για όλη την κρυμμένη Δύναμη των Ελλήνων που εύσχημα έχει κρυφτεί. 
Σας περιμένουμε στις 13 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη!!!



Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .